Om mig

Jeg arbejder for at sætte mennesker fri..!

Om mig

Min virksomhed bistår med udvikling og forandring – for den enkelte, for par, for grupper og for organisationer.

Og ja, udvikling og forandring kræver ofte en god portion vilje og et kærligt skub på det rette tidspunkt.

Mit ønske er at kunne skabe rum for samtale og samarbejde, hvor vi udforsker nye veje, som ellers ikke er synlige eller synes umulige at gå. Og finder ressourcerne til at beslutte og handle.

I de sidste årtier har jeg støttet andre på deres udviklingsvej. Jeg opleves som en konstruktiv inspirator, der formår at guide til indsigt og valg - og hjælpe med at finde vejen til et ressourcefuldt, godt liv. Empati, indsigt og forståelse er nøgleord i min tilgang.

Mit arbejde med organisationer følger samme åre. Jeg har en stor passion for at vore organisationer har et godt og selvbærende liv med engagerede medarbejdere og ledere. Som leder på alle niveauer i over 25 år har jeg udviklet en "næse" for og kompetence i at hjælpe organisationer og teams på en bæredygtig vej.

Uddannelsesmæssigt har jeg en bl.a. en baggrund som psykoterapeut MPF (med særlige specialer i energipsykologiske værktøjer, forløsning af traumer, mentalisering og kropsterapi). Hertil kommer kurser i meditation, mindfulness mv. Endelig er jeg uddannet proceskonsulent, erhvervspsykolog samt økonom.

Ønsker du at se mit CV kan du tjekke min LinkedIn profil (se link nederst på siden). Ønsker du noget uddybet eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.